SÖK TILL GLADA HUDIK-TEATERNS SHOWSKOLA 2024-2025

Info:
Är du 19-30 år, har intellektuell funktionsned -sättning och har avslutat gymnasiesärskola? Då är du välkommen att söka till Glada Hudik-teaterns Showskola. Syftet är att stärka deltagarnas självkänsla genom teater, sång och dans. Under kursen får du dessutom lära dig mer om hälsa, träning och kost samt prova på olika friskvårdsaktiviteter.
 
HUR FUNKAR DET?
Kurstiden är två år med start på höstterminen. Deltagarna ses varje torsdag, en dag i veckan. Kursstart är torsdag 5 september 2024 och slutar 12 juni 2025.
 

Kursdagarna är indelade i två block. På förmiddagen är det teater, dans och sång. Efter gemensam lunch har vi friskvård där  deltagarna får prova på olika träningsformer. Ibland görs studiebesök på andra tränings- anläggningar. Teaterövningarna syftar till att låta fantasin flöda och släppa loss den egna kreativiteten. Genom enkel improvisation och teaterlek bygger deltagarna självförtroende att våga stå på en scen.

Vi arbetar också med rytmik, dynamik och  rörelse med dans- och sångpedagoger där vi tränar enkla koreografier och sånger. 

 
Kursen avslutas med en mindre föreställning på Hudiksvalls Teater dit anhöriga, vänner och bekanta bjuds in.
 
INFORMATION:
• Plats: Verksamheten sker i Hudiksvall.
• Kursen är avgiftsfri.    
 
• Ansökningskriterier:
Du ska vara mellan 19-30 år och ha avslutat gymnasiesärskola samt ha intellektuell funktionsnedsättning. Då verksamheten inte ingår i kommunal daglig verksamhet ska du klara dig utan personlig assistent
 
• Ansök senast 31 mars genom att fylla i formuläret här. Vi kommer kontakta dig under våren. 
Showskolan
0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till Shop