Trollkarlen från Oz

Avslutningsturné
I maj 2018 ger sig Glada Hudik-teatern ut på avslutningsturné med Trollkarlen från Oz. Hittills har 120 000 personer sett den kritikerrosade föreställningen, men nu är det sista chansen.
trollkarlen turne
I den fria nytolkningen av L. Frank Baums Trollkarlen från Oz är allt upp och ner. Med en stor dos humor och allvarsam botten möter vi en trollkarl som bygger murar runt sig själv av rädsla för att möta omvärlden – en värld fylld av homosexuella plåtgubbar utan hjärtan, dansanta lejon som lider av scenskräck och rockande fågelskrämmor utan hjärnor. Dit anländer också Alice, som bara har vänner på Facebook, Dorothy som vill kunna sjunga vackert för att göra andra stolta och hunden Toto som spelat in fler Die Hard-filmer än självaste Bruce Willis.
trollkarlen album omslag
I Glada Hudik-teaterns storslagna musikal är landet Oz en flykt från smärtsamma minnen, men också en möjlighet till förändring. Det handlar om att våga göra upp med sina egna fördomar. Att våga möta sig själv. Att våga känna att man duger – att våga vara människa. Den grammisbelönade musiken till föreställningen är specialskriven av Salem Al Fakir och Pontus de Wolfe.
Sagt om ”Trollkarlen från Oz”.
”Glada Hudik-teatern gör Trollkarlen från Oz till sin egen magnifika föreställning!”
- Norran Skellefteå

”En alldeles briljant musikal”
- Dalademokraten, Leksand

”Jag minns faktiskt inte när jag rördes till tårar på en vanlig teater senast.”
- Sydsvenskan

”Teatern som får publiken att bekämpa sina fördomar.”
- GT, Gotlands Tidningar

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till Shop