SÖK TILL GLADA HUDIK-TEATERNS SHOWSKOLA 2024-2025

Är du 19-30 år, har intellektuell funktionsned- sättning och har avslutat gymnasiesärskola? Då är du välkommen att söka till Glada Hudik- teaterns Showskola. Syftet är att stärka deltagarnas självkänsla genom teater, sång och dans. Under kursåret får du dessutom lära dig mer om hälsa, träning och kost samt prova på olika friskvårdsaktiviteter.

Hur funkar det?
Kurstiden är två år med start på höstterminen. Deltagarna ses varje torsdag, en dag i veckan. Kursstart är torsdag 5 september 2024 och slutar 12 juni 2025.

Kursdagarna är indelade i två block. På förmiddagen är det teater, dans och sång. Efter gemensam lunch har vi friskvård där
deltagarna får prova på olika träningsformer. Ibland görs studiebesök på andra tränings- anläggningar. Teaterövningarna syftar till att låta fantasin flöda och släppa loss den egna kreativiteten. Genom enkel improvisation och teaterlek bygger deltagarna självförtroende att våga stå på en scen. Vi arbetar också med rytmik, dynamik och rörelse med dans- och sångpedagoger där vi tränar enkla koreografier och sånger.

Kursen avslutas med en mindre föreställning på Hudiksvalls Teater dit anhöriga, vänner och
bekanta bjuds in.

Ansök här:
Showskolan

 

Sagt om SÖK TILL GLADA HUDIK-TEATERNS SHOWSKOLA 2024-2025

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till Shop