Галерија

Glada Hudik-teatern

gruppbild trolllkarlen från glada hudik

Филмови од Glada Hudik Teatern. Можете да најдете повеќе на нашиот Youtube канал.

Личен портрет – Ива Шуминовска

Личен портрет – Александар Василевски

Личен портрет – Марио Мицковски

Личен портрет – Рамајана Реџепи

Училиштен проект „Деца не се раѓаат со предрасуди„

Личен портрет – Бусе Остлин

Личен портрет – Маја Карлсон

Личен портрет – Матс Мелин

Личен портрет – Тересиа Видарсон

Избор за песна за Евровизија – „Глада Худик Театар„

ИКА-Џери – рекламен филм

За проектот „Деца не се раѓаат со предрасуди„

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till Shop